Tap Takeover Battle på Selma

Torsdag 09.03 er det klart for Tap Takeover Battle hos Selma Bar & Pizza! Cervisiam, Nøgne Ø og Monkey Brew er på plass og sørger for god drikke på tappekranene hele kvelden. Dette blir en smakfull og hyggelig aften man ikke vil gå glipp av.

 

Comment

Cafe Løkka – årets utested 2016!

 

Tirsdag 29.01 var det duket for prisutdeling på Dokkhuset i forbindelse med årets UtAwards. UtAwards er en prisutdeling som arrangeres hvert år med fokus på å fremme talenter og dyktige folk innen kulturlivet i Trøndelag og Cafe Løkka ble kåret til Årets Utested 2016. Vi ønsker alle sammen velkommen til fantastiske Cafe Løkka, Gratulerer så mye!

«Vi på Løkka setter SKAMmelig pris på alle våre gjester. Mange kommer daglig, til lønningspils, til venninnedate, og til kaffe med svigermor. Dette mangfoldet gjør Løkka til Løkka, og det er gull verdt! Takk for at dere stemte på oss i kategorien Årets Utested på UtAwards!»

 

Comment

Bror har fylt 2 år!

To år har gått siden vi først åpnet dørene på Bror 22.01.15. Det har vært to spennende år der vi blant annet har utvidet restauranten vår med flere sitteplasser og egen bar i andre etasje. Helgen 21.01.17 – 22.01.17 ble anledningen feiret med ”retro-burgers” fra tidligere menyer til bursdagspriser og DJ Ben Clifford fra London var på plass og sørget for god stemning hele kvelden. Vi takker alle kunder som har besøkt oss i våre to første år og ønsker dere alle velkommen tilbake!

 

Comment

Onsdag 4. mai åpnet vi dørene på Selma, vårt nyeste konsept! Her kan vi friste med håndverkspizza bakt i vedfyrt steinovn, og et bredt utvalg av drikke fra tapp!

Våre åpningstider:                                                                                                                                                            Man-Tors: 11.00-00.00 Fre og Lør: 11.00-02.00 Søn:13.00-00.00

mat-selma-72selma-1262

Comment

Hva skjer

Observante forbipasserende har kanskje lagt merke til at en retro campingvogn har inntatt Solsiden på det som tidligere var uteserveringen til Peppes Pizza. Her kommer Selma Pizza og Bar. Her skal trønderske ganer snart få oppleve steinovnsbakt surdeigspizza, toppet med lokale råvarer i spenstige smakskombinasjoner. Campingvogna er på ingen måte bare til pynt. Her kan mindre grupper faktisk nyte et annerledes pizzamåltid.

Selma Pizza og Bar skal være et uformelt og rimelig sted, hvor vi skal by på autentisk pizza med en lokal vri og håndtverksøl. Vi gleder oss stort til å utfordre pizzaelskende trøndere i starten av mai.

Fakta om Selma:

Selma Pizza og Bar vil servere økologisk surdeigspizza med spennende og utradisjonelle smakskombinasjoner. Enkel og rustikk pizza, bakt i vedfyrt ovn med vår egen surdeigsbunn, laget av villgjær fra en 15 år gammel gjærkultur og med økologisk pizzamel. Råvarene er hovedsakelig økologiske og av høy kvalitet.

Comment